Εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις.
Για οτιδήποτε άλλο επικοινωνήστε μαζί μας!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και ειδικές κατασκευές, την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου ή ξύλου, καθώς και την επισκευή παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου. Η κατασκευή των κουφωμάτων γίνεται στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας, ενώ η επισκευή γίνεται πάντα στα πλαίσια των προδιαγραφών και των δυνατοτήτων των παλαιών κουφωμάτων, είτε επιτόπου στον χώρο σας, είτε στο εργαστήριο μας, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.

Το αλουμίνιο, θεωρείται η πλέον αξιόπιστη από πλευράς στιβαρότητας, αντοχής στη διάβρωση και διάρκειας ζωής πρώτη ύλη για την κατασκευή κουφωμάτων, ενώ οι νέες τεχνολογίες στους τομείς της θερμομόνωσης, της ασφάλειας και της προστασίας από ακραίες καιρικές συνθήκες, το καθιστούν ως την πρώτη επιλογή για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ειδικές κατασκευές. Διότι είναι μέταλλο με υψηλή εγγενή αξία, είναι ανθεκτικό, άφλευκτο και σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν εκλύει επικίνδυνες ουσίες ή οσμές συμβάλλοντας με αυτές του τις ιδιότητες στην ασφάλεια του περιβάλλοντος αλλά και των κατοίκων. Διαθέτει υψηλή ανακλαστικότητα, στοιχείο που το καθιστά αποτελεσματικό στη διαχείριση του φυσικού φωτός, συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων και με την χρήση του επιτυγχάνεται άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Μολονότι δύναται να ανακυκλωθεί πλήρως, χωρίς να χάνει την αξία του ή τις ιδιότητες του, γεγονός που το καθιστά πολύτιμο για τις πολλές χρήσεις του στη βιομηχανία, τα κουφώματα που προορίζονται για οικιστική χρήση κατασκευάζονται από πρωτόχυτο αλουμίνιο, όπως προβλέπεται από τη διεθνή και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Έτσι τα κουφώματα αλουμινίου, είτε είναι ενεργειακά κουφώματα είτε όχι, διαρκούν προσφέροντας σταθερότητα, άνεση στη χρήση και ασφάλεια. (Πηγή: Η Βιωσιμότητα του Αλουμινίου στο κτήριο, της European Aluminium Association).

Ναι, διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο, τον οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε και να δείτε δείγματα κουφωμάτων διαφόρων σειρών της Europa σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων καθώς και δείγματα λοιπών προϊόντων, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και έντυπο υλικό για την πληρέστερη ενημέρωση σας.
Ναι. Η εταιρία μας διατηρεί ωστόσο ακέραιο το δικαίωμα της να ζητήσει την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς από και προς τον τόπο προορισμού καθώς και των εξόδων διαμονής του συνεργείου μας εκεί μέχρι το πέρας των εργασιών.
Ναι. Τα κουφώματα μας συνοδεύονται από γραπτή πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
ι. Για την ομαλότερη χρήση του δικαιώματος αυτού, παρακαλείσθε όπως τηρείτε πιστά τους όρους της εγγύησης. Η μη τήρηση των όρων της εγγύησης και κυρίως η κακή χρήση των κουφωμάτων, δεν καλύπτεται. Μετά τη λήξη του χρόνου εγγύησης, η παροχή service χρεώνεται και η αξία αυτού διαμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα και το εύρος των απαιτούμενων εργασιών.
Ναι. Στην αξία της προσφοράς μας συμπεριλαμβάνεται η αποξήλωση και αποκομιδή των παλαιών κουφωμάτων σας.
Η εταιρία μας, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, χρησιμοποιεί ανυψωτικά μηχανήματα για την ασφαλέστερη μεταφορά των κουφωμάτων.
Είναι το κούφωμα, το οποίο έχει κατασκευαστεί από θερμοδιακοπτόμενο προφίλ αλουμινίου που φέρει πολυαμίδιο και ενεργειακά κρύσταλλα, προσφέροντας υψηλή θερμομόνωση.
Είναι διπλό κρύσταλλο με διάκενο αέρα ή αερίου argon, εκ των οποίων το εσωτερικό κρύσταλλο φέρει ειδική θερμική επίστρωση χάρη στην οποία ελαχιστοποιείται η διάδοση θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο προς το εξωτερικό περιβάλλον τους χειμερινούς μήνες καθώς λειτουργεί ως καθρέπτης επανεκπέμποντας προς το εσωτερικό τη θερμότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που έχει απορροφήσει το κρύσταλλο ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες αντανακλά σχεδόν τη διπλάσια ποσότητα ηλιακής ακτινοβολίας από ένα κοινό διπλό κρύσταλλο, εξισορροπώντας τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου, μειώνοντας τελικά την ανάγκη για περαιτέρω ψύξη ή θέρμανση.
Ναι, μπορείτε αλλά δεν το συνιστούμε. Ο συνδυασμός δύο διαφορετικών τεχνολογιών, μπορεί σε συνθήκες έντονου ή ακραίου ψύχους να οδηγήσει στην εμφάνιση σταγονιδίων νερού (υγρασίας) στο κούφωμα.
Αναλυτικές οδηγίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση των κουφωμάτων, παρέχονται στο έντυπο της εγγύησης που τα συνοδεύει.
Είναι διαδικασία που καθιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να διασφαλίσει ότι οι κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου συμμορφώνονται στις κατασκευές τους με τις τεχνικές προδιαγραφές και διαδικασίες που θεσπίζει η κάθε παραγωγός εταιρεία βάσει του κανονισμού 305/11 και οι οποίες εναρμονίζονται με το πρότυπο ΕΝ 14351-1 αναφορικά με την κατασκευή πορτών και παραθύρων αλουμινίου. Επομένως, προϊόντα που φέρουν πιστοποίηση CE, έχουν αξιολογηθεί προτού διατεθούν στην αγορά και ικανοποιούν τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις που επιτρέπουν τη πώληση τους.
Ονομάζεται αυτός ο κατασκευαστής, ο οποίος έχει ελεγχθεί κατά την παραγωγική διαδικασία στις εγκαταστάσεις του και έχει βρεθεί πως συμμορφώνεται με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει η παραγωγός εταιρεία.

Ναι. Τηρούμε τις τεχνικές προδιαγραφές που έχει ορίσει η Europa Profil και παραδίδουμε άρτια κατασκευασμένα και λειτουργικά κουφώματα για να τα χρησιμοποιείτε με άνεση και ευκολία.

Ο τρόπος εξόφλησης συμφωνείται μεταξύ των μερών κατόπιν συνεννόησης. Η εταιρεία μας ωστόσο, από τις πρώτες στον χώρο, διαθέτει τερματικό POS για πιστωτικές κάρτες Visa/Mastercard.
Εμείς, στην ALFAN Συστήματα Αλουμινίου, πιστεύουμε πως η αγορά κουφωμάτων αλουμινίου είναι επένδυση και αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και σοβαρότητα και τον ίδιο σεβασμό και σοβαρότητα επιφυλάσσουμε για κάθε πελάτη που είτε μας τιμά με την επιλογή του είτε όχι. Η τεχνογνωσία, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η εμπειρία τόσων ετών μας κάνει να ευελπιστούμε και σε νέες συνεργασίες, πάντα με φροντίδα και πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.