Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται
από το 1978 στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου.

Με όραμα, διορατικότητα και φαντασία, το 1983 δημιούργησε την πρώτη έκθεση κουφωμάτων αλουμινίου με δείγματα μικρών διαστάσεων, λειτουργικά και εύχρηστα για τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Το 1993 δημιούργησε μια πρωτότυπη έκθεση στο Ν. Ηράκλειο Αττικής σε εξάπλευρη κατασκευή από αλουμίνιο που κάθε πλευρά της αποτελούσε ξεχωριστό δείγμα.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες παραγωγής συστημάτων αλουμινίου καταξιωμένες στο χώρο, καθώς και με εταιρείες παραγωγής εξαρτημάτων και μηχανισμών που αποτελούν εγγύηση για την άριστη λειτουργία των παραγόμενων συστημάτων.
Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου για νεόδμητες κατοικίες, στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια, κατασκευάζει σίτες, ρολά, κάγκελα αλουμινίου, κάθετα σκιάδια καθώς και πέργκολες αλουμινίου στεγανές ή σκίασης.

Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου, το πάθος και η ακούραστη προσπάθεια για τελειότητα, η τέχνη της κατασκευής κλείδωσαν μεταξύ τους αποτελώντας ταυτόχρονα το λογότυπο της εταιρείας μας ΤΕΧΝΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Σήμερα, μετά από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο των κατασκευών συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι, την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να κατασκευάζουμε κουφώματα με στόχο πάντα την άριστη ποιότητα των κατασκευών, τη συνέπεια και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολυπληθών πελατών μας.

Διαθέτουμε πιστοποίηση CE για όλες τις σειρές της EUROPA PROFIL ALOUMINION ABE και παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα μας τα κουφώματα.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να δείτε σε μεγέθυνση τις πιστοποιήσεις μας.